mié

27

may

2015

ACTA REUNIÓ DE CLUBS DELEGACIÓ DE LLEIDA

Reunió de clubs de Lleida a Balaguer el 9 de maig de 2015

 

 

Assistents

 

Francesc Subarroca de Ponts, Marcel Bonet i Ramon Aloy del Vilabarca, Josep Pedra del Balaguer, Teresa Balcells, Marc Balcells i David Farré del Tornabous, Jaume Ribera del Mollerussa, Jaume Parramon del Vallfogona, Canuto Ibañez del Pardinyes i David Monell delegat de la Federació

 

 

Acords

 

1,-Davant els problemes que varem tenir durant el per equips no es deixaran quantitats massives de rellotges als clubs per disputar el per equips, poden fer una excepció en cas de què realment fos necessari.

 

La delegació deixarà el material als clubs de la delegació, en cas de que sol·licites material un altra entitat es posarà una fiança o lloguer.

 

El Sr. Antoni Ayza posteriorment em va indicar que tot el material de la FCE està a disposició de la delegació.

 

2,-A finals d’octubre i començament de novembre es realitzarà en 3 dissabtes un campionat per equips de sub-8, sub-10, i sub-12, els equips seran de 4 jugadors i per que hi hagi la màxima participació es permetrà que els equips estiguin formats per jugadors de diversos clubs.

 

També es va fer constar que hi ha un problema amb la coincidència del carnaval amb el campionat de subs. Al fer el calendari es tindrà en compte i si no aquella ronda es jugarà pel matí.

 

Es mirarà si el calendari i si ho permet, s’endarrerirà una setmana més el campionat de subs per no coincidir amb la copa de Lleida.

 

L’acord amb el consell de la Noguera ha finalitzat, per tant l’any que ve es podrà realitzar en qualsevol altra localitat. Això es per que no s’han complert les expectatives previstes.

 

3,-Les beques per als nens federats de Lleida seran per als 2 primers classificats dels respectius campionats de subs, en cas de renuncia se seguirà amb el següent classificat i així fins que hi hagi 2 becats o no hi hagi més jugadors federats, tal i com es porta fent els últims anys.

Els pares hauran d’acceptar que es publiqui la llista de jugadors becats i es mantindran les condicions ja establertes.

 

A partir de l’octubre 2016, les beques començaran a l’octubre i acabaran al maig de l’any posterior.

 

4,-Per la realització del campionat solidari de Nadal tothom està convidat a col·laborar i així es comunicarà amb un correu.

 

5,-A les categories de la delegació pujaran el 1r i el 2n inclosos els de Primera  i baixaran el 9è i 10è classificats inclosos el de Preferent.

 

6,-Es realitzarà un Circuit de tornejos de ràpides i semi ràpides a la delegació, el reglament està retractant-se, però no ha de comportar cap cost per al clubs i el dia de la Festa es farà entrega als premiats d’aquest circuit.

 

7,-El Ramon Aloy del Vilabarca, torna a recordar que tot i haver-ho comunicat en l’última reunió, no ha millorat la comunicació de la FCE amb els clubs de Lleida, i continuen amb molta manca d’informació.

 

0 comentarios

mar

28

may

2013

Maig 2013

Mentre l’Open de Bellpuig tira endavant i assoleix la seva cinquena ronda on el jugador del nostre club Josep Boldú i Quirós està ocupant el meritós setè lloc en la classificació general, un equip del Bellpuig format per Ramon Verdés, Josep Pagès, Xavier Balcells i Jaume Bordera, ha participat aquest passat diumenge dia 26 de maig a Alcoletge, en el Campionat Provincial de Ràpides per equips, quedant campió de la seva categoria (Primera Provincial) després de 13 rondes, aconseguint un total de 23,5 punts i quedant en el 8è lloc de la classificació general.

En aquesta competició ha quedat com campió absolut el Tàrrega A-1 (categoria Primera Divisió) i subcampió el Lleida, de la mateixa categoria.

 

Leer más 0 comentarios

mar

15

ene

2013

Noticies del club gener 2013

Feia uns anys que Bellpuig era la seu de la celebració del campionat COPA CATALANA, sector Lleida, però enguany Tornabous s’ha endut la responsabilitat d’organització d’aquesta trobada esportiva.

 

 

Leer más 0 comentarios

Rebut aquest e-mail el dia 04/11/2014, en referència a la demanda de dimissió del Sr. Monell per part d'alguns clubs de Lleida, entre els qual el nostre.Sr. President

 

Hem rebut el seu e-mail demanant la dimissió de l'actual Delegat de la Junta Directiva a Lleida. Com sap, i d’acord amb els Estatuts de la Federació Catalana d’Escacs, la potestat del nomenament és de la Junta Directiva i ha de ser ratificat per l’Assemblea de la Federació.

 

Lamento molt com s’ha produït tot aquest procés d’intentar fer dimitir al sr. David Monell, ja que crec que entre tots podríem treballar conjuntament per millorar els escacs a Lleida.

 

Malgrat que el sr. Herreros va manifestar que el dilluns següent a la reunió dels clubs de Lleida tindríem la signatura de 13 clubs demanant la dimissió del sr. Monell, per prudència hem esperat tres setmanes, i les 13 signatures no han arribat. Per tant donem per tancat aquest tema.

 

Com a President de la Federació vull fer-li saber que ratifico la meva confiança en la gestió del David Monell. També he encarregat al gerent de la Federació, Antoni López, que es posi a la seva disposició per atendre`l si té alguna queixa o algun dubte concret en el funcionament de la Federació.

 

Toni Ayza

 

President de la FCE

Aquest web iniciat amb il·lusió el 2008 vol esdevenir  eina d'informació i comunicació entre els nostres afiliats, l'entorn social i esportiu de la nostra vila. Seria d'agrair l'opinió de seguidors, afiliats i jugadors per incloure les pàgines o enllaços del vostre interès, ho podeu fer mitjançant l'e-mail   escacsbellpuig@hotmail.com . Convidem a participar a la web mitjançant el bloc que obriu per col·laboracions que ens podeu lliurar pel correu electrònic. 

HORARI D'ACTIVITATS DEL CLUB:

 

Tots els dissabtes a  les 10:00 del matí, fem curset d'escacs, al Casal d'Entitats  (Pl. Sant Roc, 23) .    

 

RACÓ DEL CLUB

Racó del club és una zona exclusiva pels socis. Només s'hi pot accedir mitjançant una "clau" que us facilitarem si contacteu amb nosaltres. 

Data de revisió de la web:

juny 2022